!-- Google analytics -->

dilluns, 19 d’abril del 2010

Supercopa d'Espanya

La Supercopa d'Espanya es disputava a dos partits. Els rivals eren el Futbol Club Barcelona que va guanyar els dos campionats nacionals ( La Lliga i la Copa del Rei ) y l'Athelic Club de Bilbao. Segons el reglament aquesta competició es tenia que disputar entre el guanyador de la Copa del Rei i el de la Lliga, però com el club català va aconseguir les dues copes, el seu rival tindria que ser el finalista de la copa del Rei. El primer partit es va disputar a l'estadi del Athletic de Bilbao, San Mamés. S'avançà el club vasc mitjançant De Marcos al minut 44'. Posteriorment al minut 59', Xavi marcà l'empat a 1 en el marcador. Transcurría el partit i al minut 68' Pedro marcà el segon gol per al club de la ciutat comtal. L'athletic ho tenía difícil per passar ja que s'emportava una derrota del seu camp. La volta va ser un partit sense gaire perill per part de l'Athelic de Bilbao, on el Barça va resoldre amb un contundent 3 - 0 amb gols de: Messi ( 50' ), Messi ( 68' ) i Bojan ( 72' ). El Barça ja acumulava tres quatre títols, però encara no havia acabat.