!-- Google analytics -->

dimarts, 6 d’abril del 2010

Champions League

Champions League



La champions League es trobava a la seva 54 edició. El club conseguía el seu tercer trofeu, i a la vegada la seva tercera champions league de la historia. La fase de grups va ser bastant agraciada per al club blaugrana: Sporting de Lisboa, Shakhtar Donestk i Basilea. La primera volta de la fase els homes de Pep van guanyar tots els partits: l' Sporting ( 3 - 1 ), al Shakhatar Donetsk ( 1 - 2 ) i al Basilea ( 0 - 5 ). En la segona volta el Barça va baixar el llistó i va empatar contra el Basilea ( 1 - 1 ) a casa, a la visita al José Alvalade va guanyar ( 2 - 5 ) i al última partit amb la classificatòria aconseguida va perdre davant el Shakhtat Donetsk ( 2 - 3 ).

El Barça ja estava als vuitens de final, i el rival a batre era el Lyon de Benzema. L'eliminatòria es va disputar primer a França on el club blaugrana va quedar 1 - 1. La tornada va ser completament diferent. Els homes de Pep van sortir amb més ganes i mñes motivats al partit de tornada al Camp Nou davant la seva gent i van guanyar 5 - 2. L'Sporting de Lisboa disputava la seva eliminatòria davant el Bayern de Munich, que aquest va passar sense ningun problema amb un resultat total de 1 - 12.

El Bayern era un equip fort i difícil, però el Camp Nou i els jugadors van saber disputar el partit per guanyar-lo 4 - 0. El partit de tornada va ser una intenta de reomontada per part del Bayern però l' 1 a 1 no va cambiar el pas a la següent eliminatòria.

Arribava la part final de la competició, i el club català s'enfrontava al Chelsea, l'anada va ser un partit on els blaugrana no van aconseguir cap gol i no va haver gaire futbol.

Però la tornada a Stamford Bridge va ser un dels millors partits. S'avança el Chelsea amb un gol d'Essien. El Barça no estava desplegant el seu millor futbol, però seguí lluitant per la eliminatòria. A falta de poc per el final Andrés Iniesta marca el gol decisió per aconseguir el pas a ala final. Veieu aquí el gol: http://www.youtube.com/watch?v=hFZfeJwOZLY

El partit s'acabà i el Barça estava a la final! El Manchester United de CR9 ( Cristiano Ronaldo ). El club blaugrana marca molt d'hora amb un espectacular gol d'Eto'o que posava el partit a favor del Barça. Van haver diferents atacs dels anglesos pero ningún satisfactor, Cristiano estava a les últimes. En aquestes, Messi marcà el segon i convertí al Barça en campió. Tres títols!
 

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Opina el que vulguis sobre el post, amb un comentari i digues si t'agradat la pàgina.