!-- Google analytics -->

dijous, 21 de gener del 2010

Les sis copes de Pep Guardiola


Com en una partida, el Barça va jugar les seves cartes i en la jugada mestre de Pep va aparèixer el sis de copes. Com un àngel caigut del cel Pep va omplir d'il·lusió el cor dels aficionats blaugrana, recordant el Dream Team de Johan, i no essent així suficient complir un gesta insuperable i a l'abast de ben pocs.

Al capdavant Pep i la seva cançó: Viva la vida de Coldplay, han canviat el món i la forma de veure i sentir el futbol. Internacionalment ha ressonat com l'eco en una montanya fins arribar a les orelles de tota persona del món que: El Barça ha conseguit sis copes!

L'equip de les sis copes ha rebut molts noms i felicitacions de tota mena i de molta gent. Com Michael Phelps, Usain Bolt o Alberto Contador el Barça es suma a una llista de persones que han fet del 2010 un dels millors anys per a la humanitat i en especial a ells. Comparacions com les fetes anteriorment es fan sentir sovint en l'àmbit blaugrana i al panorama internacional, la veritat es que hi han raons per fer comparacions d'aquesta mena, perquè han fet un afer que mai va complir capa equip.

Victor Valdes, Carles Puyol, Gerard Piqué, Xavi Hernàndez, Sergio Busquets, Pedro Rodríguez, Leo Messi, Bojan Krikic; fa uns anys aquest equip podria ser perfectament un equip de categories inferiors del Barça, ara juntament amb altres jugadors de gran qualitat, formen un mite en el futbol, més que un club...


En aquest blog repassarem la trajectòria blaugrana d'un any difícil d'oblidar i que ens a portar sis copes, d'alegria i patiment en alguns casos, però que han fet d'un grup de jugadors el centre del món. Podrem veure classificacions, partits, vídeos, anècdotes del sextet... Per descomptat haurà un resum exhaustiu de totes les finals i partits blaugranes destacats.

3 comentarios:

Marc ha dit...

Molt interessant el bloc ja que en Pep es mereix això i molt més. S' ha de ser moolt "gran" d' aconseguir sis títols en no només un any, sinò en el primer any!!! per cert m' agrada molt la pàgina i per si us interessa el meu bloc és: http://lligaespanyoladefutbol.blogspot.com/ comenteuuuuuuuuuuuuuuuu

24 de febrer del 2010, a les 13:05
Christian ha dit...

Molt bon bloc sobre els títols que ha aconseguit guanyar aquest gran home, jove.
Tot i que no m' he llegit ni una sola paraula té un bon aspecte.
Enhorabona i continua així ;D

25 de febrer del 2010, a les 13:01
Laia ha dit...

Es perfecta aquests blog, las fet tu no? Doncs encara millor.
Espero que això rutlli molt bé.

Passa't pel meu :)

1 de març del 2010, a les 12:34

Publica un comentari a l'entrada

Opina el que vulguis sobre el post, amb un comentari i digues si t'agradat la pàgina.